지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
마른김 가공업 실태와 문제점에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .06
EFFECT OF HEATING PROCESS AND STORAGE TIME TO DRIED LAVER QUALITIES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Electron spin resonance spectroscopy identifies radiation-induced markers in 7 kGy-irradiated dried lavers subjected to alkaline pretreatment
Food Science and Preservation
2019 .07
Changes in Useful Ingredients according to Laver Heat Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
컨조인트 분석을 이용한 영유아 김 선택 속성의 상대적 중요도 분석
한국식품영양과학회지
2016 .06
Manufacture of a Laver Chip Prototype and the Food Quality Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative evaluation of the physicochemical profile of dried laver in Korea for quality grade determination
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Preparation and optimization of rice paper supplemented with laver using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Microbiological Contamination Levels of Dried Laver and Marine Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
원산지별 건고추 분말의 미생물학적 및 이화학적 품질특성에 대한 electron beam 조사처리의 효과
한국식품과학회지
2015 .02
STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
마른김(Pyropia spp.) 가공 공정 경과에 따른 미생물 오염도 분석
한국수산과학회지
2018 .02
김 양식장 채취선의 운항거동과 수확조업에 관한 연구
수산해양기술연구
2020 .01
전자선 처리에 따른 마른 김(Porphyra tenera)의 미생물 저감화 효과와 저항성 세균의 동정
Food Science and Preservation
2016 .02
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Oxidation Stability and Quality Characteristics of Laver Made with Ecklonia cava Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Apple Mango with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
THERMAL OXIDATIVE STABILITY OF VARIOUS VEGETABLE OILS USED FOR THE PREPARATION OF SEASONED LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Determination of Optimal Processing Conditions of High Protein Laver Chip using Air-Frying Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0