지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
1. Introduction
2. Materials and methods
3. Results and discussion
4. Conclusion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Electron spin resonance spectroscopy identifies radiation-induced markers in 7 kGy-irradiated dried lavers subjected to alkaline pretreatment
Food Science and Preservation
2019 .07
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 저온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .01
Subchronic Toxicity of 1 kGy Gamma-irradiated Orange
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 저온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .02
저선량 전자선 조사 수입 오렌지의 상온저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .03
저선량 X선 조사 수입 오렌지의 상온 저장 중 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .01
Investigation of Luminescence Analyses to Identify Irradiated Oranges : An Interlaboratory Blind Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감마선 조사 오렌지의 급성 및 아만성 독성 평가
한국식품영양과학회지
2015 .09
Application of E-Sensing Techniques for the Identification of Irradiated Large-Eyed Herring along with DEFT/APC, PSL, ESR and TL Analyses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Application of E-nose technique as alternative to PSL standard method for irradiated nutmeg
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
ESR 분석법에 의한 감마선 조사 처리 건조어류 및 연체류의 조사 여부 판별 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
A New Cultivar of Schlumbergera Hybrids ‘Orange Candle’ with Orange Flower
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
밝은 오렌지색 스탠다드 장미 ‘오렌지아이(Orange Eye)’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of gamma irradiation on post-harvest quality of king oyster mushrooms (Pleurotus eryngii )
Food Science and Preservation
2023 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective effect of Fermented Mandarin Orange Extract against Oxidative Stress and Inflammatory Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Various Doses of Electron Beam Irradiation Treatment on the Quality Characteristics of Vacuum-Packed Dry Fermented Sausage during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
대두의 가공특성 및 원산지별 조사처리 판별 연구
한국식품과학회지
2017 .06
Effect of Irradiation Parameters on Electron Spin Resonance Signals in E-Beam Irradiated Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Apple Mango with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0