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Aspergillus kawacchii 코지를 이용한 홍게(Chionoecetes japonicus) 어간장의 제조 및 품질변화
한국수산과학회지
2015 .10
A study on the quality characteristics and processing of fish paste containing red snow crab(Chionoecetes japonicus) meat powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
전처리 방법에 따른 홍게(Chionoecetes japonicus) 어간장의 제조 및 품질변화
한국수산과학회지
2015 .06
Spatial distribution of snow crab (Chionoecetes opilio) in the Hupo basin of the East Sea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Effects of Freezing Storage Temperature and Thawing Time on Separation of Leg-Meat from Red Snow Crab (Chionoecetes japonicus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Soybean koji와 Rice koji를 첨가하여 발효한 도루묵(Arctoscopus japonicus) 액젓의 상온 저장 중 이화학적 품질변화
한국수산과학회지
2016 .04
냉동온도 및 해동시간이 홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 채육에 미치는 영향
한국수산과학회지
2015 .10
The monthly variations of the snow crab, Chionoecetes opilio occurrence in the eastern coastal sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말을 첨가한 마들렌의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .06
Postmortem changes in physiochemical and sensory properties of red snow crab (Chionoecetes japonicus) leg muscle during freeze storage
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
A Study on the Manufacturing Characteristics of Ginseng koji Inoculated with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말을 첨가한 어묵의제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .02
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of seaweeds on rice koji production
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
The Sensory Properties of Fermented Red Pepper Sauce added Native Grass
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Physiochemical characteristics of koji made with different raw materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
붉은대게 자원관리를 위한 어업관리수단별 생물경제적 효과분석
수산해양기술연구
2021 .01
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