지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
A study on the quality characteristics and processing of fish paste containing red snow crab(Chionoecetes japonicus) meat powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effects of Freezing Storage Temperature and Thawing Time on Separation of Leg-Meat from Red Snow Crab (Chionoecetes japonicus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
냉동온도 및 해동시간이 홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 채육에 미치는 영향
한국수산과학회지
2015 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말을 첨가한 어묵의제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .02
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
Postmortem changes in physiochemical and sensory properties of red snow crab (Chionoecetes japonicus) leg muscle during freeze storage
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Spatial distribution of snow crab (Chionoecetes opilio) in the Hupo basin of the East Sea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The monthly variations of the snow crab, Chionoecetes opilio occurrence in the eastern coastal sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Quality changes and processing of fermented red snow crab (Chionoecetes japonicas) sauce using Aspergillus kawacchii koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전처리 방법에 따른 홍게(Chionoecetes japonicus) 어간장의 제조 및 품질변화
한국수산과학회지
2015 .06
Evaluation of similarity between imitation crab sticks and real crab meat based on physical, chemical and sensory characteristics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
붉은대게 자원관리를 위한 어업관리수단별 생물경제적 효과분석
수산해양기술연구
2021 .01
와송 첨가량에 따른 젤리의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .01
The Consumer Awareness Survey for Developing Fisheries Products using Red Snow Crab (Chinoaacetes japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Review on crab culture worldwide and its potential to aquaculture in Africa
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Aspergillus kawacchii 코지를 이용한 홍게(Chionoecetes japonicus) 어간장의 제조 및 품질변화
한국수산과학회지
2015 .10
골드키위 유산균 발효물을 첨가한 마들렌의 품질 특성
Food Science and Preservation
2018 .04
A study on the heat sterilization for reducing the bacterial count of crab meat products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Madeleine Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품가공소재용 꽃게의 화학적 및 미생물학적 위생 특성
한국수산과학회지
2017 .06
0