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Soybean koji와 Rice koji를 첨가하여 발효한 도루묵(Arctoscopus japonicus) 액젓의 상온 저장 중 이화학적 품질변화
한국수산과학회지
2016 .04
Physiochemical Analysis of Doengang made with ricebased koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of seaweeds on rice koji production
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
A Study on the Manufacturing Characteristics of Ginseng koji Inoculated with Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The quality characteristics of Sik-Hae substituted by rice koji instead of malt
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Differences in Physiochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Doenjang made with Different ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhancement of functional substances and fermentation characteristics using complex fermentation of low-use forest resources with koji and useful microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physiochemical and Sensory Characteristics of traditional Doenjang produced in Jeju region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Aspergillus kawacchii 코지를 이용한 홍게(Chionoecetes japonicus) 어간장의 제조 및 품질변화
한국수산과학회지
2015 .10
Physiochemical analysis and enzyme activity analysis of traditional Doenjang in Gyeonggi region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Region-specific Characteristics of Korean Traditional Doenjang Produced in Chungcheongnam-do Using Physiochemical and Descriptive analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiochemical characterization and antimicrobial activity of selected essential oil-based nanoemulsions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fabrication of α-tocopherol-loaded nanoemulsions and their physiochemical property
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Obesity and Dyslimidemia between Giant Embryo Rice Koji and Soybean Koji in Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
수수 코지 첨가량에 따른 속성장의 이화학적 품질 및 생리활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Effect of Extraction Method on Physiochemical, Bioactive Compounds, and Antioxidant Activities of Juices from Various Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physiochemical Quality and Sensory Characteristics of Commercially-avaliable Rice-based Doenjang in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The effects of CO₂ injection and barrel temperatures on physiochemical and antioxidant properties of extruded cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Production and Physiochemical Properties of Tablets for Women"s Menopause with Soybean Extracted Isoflavones
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physiochemical Properties of Yakju (Korean Rice Wine), Supplemented with Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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