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Isolation and Characterization of bacteriocin producing Weissella Species from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and Molecular Identification of Bacteriocin-producing Enterococci with Broad Antibacterial Activity from Traditional Dairy Products in Kerman Province of Iran
한국축산식품학회지
2018 .01
Isolation of a Lactococcus lactis Strain Producing Anti-staphylococcal Bacteriocin
한국축산식품학회지
2018 .01
Isolation and Characterization of an Anti-listerial Bacteriocin from Leuconostoc lactis SD501
한국축산식품학회지
2018 .01
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
Inhibition of Clostridium perfringens using Bacteriophages and Bacteriocin Producing Strains
한국축산식품학회지
2018 .01
Antimicrobial Activity of a Bacteriocin Produced by Enterococcus faecalis KT11 against Some Pathogens and Antibiotic-Resistant Bacteria
한국축산식품학회지
2018 .01
Novel Bacteriocins from Geobacillus thermoleovorans and G. stearothermophilus against Paenibacillus larvae
Journal of Apiculture
2024 .06
Complete genome sequence of bacteriocin-producing Ligilactobacillus salivarius B4311 isolated from fecal samples of broiler chicken with anti-listeria activity
한국축산학회지
2024 .01
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
신규 Lactobacillus gasseri G2균주가 생산한 박테리오신의 안정성 및 항균특성 평가
산업식품공학
2020 .01
한국 김치산업의 발전과 전망
식품과학과 산업
2020 .12
김치냉장고의 탄생: 발효 음식, 새로운 주거 환경, 냉장 기술
식품과학과 산업
2023 .09
Korea’s export kimchi strategy based on the characteristics of American consumer product kimchi trade
식품저장과 가공산업
2024 .09
Synergistic Inhibition by Bacteriocin and Bacteriophage against Staphylococcus aureus
Food science of animal resources
2019 .01
Purification and characterization of two bacteriocins from Lactobacillus brevis BK11 and Enterococcus faecalis BK61 showing anti-Helicobacter pylori activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Metabolomic characterization of lactic acid bacteria derived from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
시판김치 인식도 조사를 기반으로 한 김치양념 최적화 연구: 전라북도 여성을 대상으로
산업식품공학
2018 .01
Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A comparative study on sensory evaluation of kimchi and stir-fried kimchi targeting Thai buyers and consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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