지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selection of Kimchi Lactic Acid Bacteria as a Culture Starter for Production of Natural Nitrite Source
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Association between Korean Traditional Fermented Vegetables (Kimchi) Intake and Weight Loss
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preventive and Therapeutic Effects of Korean Wild Vegetables in Liver Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Cooking Methods on Phenolic Compounds and Their Radical Scavenging Activity of Cooked Rice and Sorghum Mixtures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Effects of Concentration of Chinese Cabbage Juice and Incubation Time for the Production of Natural Pre-converted Nitrite as a Nitrite Alternative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Environmental and Seasonal Effects on Sensorial Quality of Brassica Vegetables for the Kimchi Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
산채(산나물)에 대한 소비자 의향 및 수요 분석: 소비자 의향 조사와 소셜 빅데이터 분석을 통하여
한국산림과학회지
2019 .01
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Different Ammonium (NH₄+) Sensitivities by Korean cabbage and Lettuce May Be Linked to Nitrite (NO₂-) Content and Nitrite Reductase (NIR) Activity
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Disease and insect pest control efficacy of the wild vegetables in Gangwon area
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
발효옻 열수 추출의 항산화 및 아질산염소거능
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect on health from consumption of meat and meat products
한국축산학회지
2021 .09
Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Black Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
0