지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
리그노셀룰로오스 마이크로 파이버의 표면 개질을 통한 다공성 물질의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
목질계 스페이서의 고분자전해질 흡착 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Influence of Primary Emulsion Ratio on Color Expression and Stability of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Beet Red Pigment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
DES 전처리 조건에 따른 목질 바이오매스의 리그닌 추출 효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Effects of Fat Reduction on the Stability, Microstructure, Rheological and Color Characteristics of White-Brined Cheese Emulsion with Different Emulsifying Salt Amounts
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of α-Tocopherol and Trolox Addition on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
셀룰로오스 나노 파이버를 이용한 피커링 에멀젼의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Effect of nano-sized horse oil-in-water emulsion on particulate matter-induced oxidative damage in human HaCaT keratinocytes
한국식품과학회지
2025 .02
Emulsion Mapping in Pork Meat Emulsion Systems with Various Lipid Types and Brown Rice Fiber
한국축산식품학회지
2015 .01
Stability and antioxidant effect of rapeseed extract in oil-in-water emulsion
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
초고속 및 초고압 균질을 이용한 달맞이꽃 종자유 에멀젼 제조 및 특성분석
산업식품공학
2019 .01
Emulsion 제거를 위한 잔류농약 분석법 최적화 연구
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Emulsion system에서의 아로니아 추출물의 항산화작용
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
밀기울 유래 지질 성분 이용 화장품 천연소재로서의 활용 검토
한국식품과학회지
2023 .06
Emulsion application of rice protein hydrolysates with commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Milk Protein-Stabilized Emulsion Delivery System and Its Application to Foods
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Enhanced stability and controlled release of curcumin using emulsion-filled gels stabilized by octenyl succinylated maize starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0