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Comparison of Antioxidant Activities on Allium ampeloprasum Germplasm
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Antioxidant Activity of Black Allium hookeri
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
자생 부추속(Allium L.) 식물 3종의 차광 정도에 따른 생육 변화
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Allium속 식물 물추출물의 항산화 활성과 Tyrosinase 및 Elastase 저해 효과
한국식품영양학회지
2015 .04
Reference Transcriptome Analysis of Allium galanthum, a Disease Resistant Wild Allium resource
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
건조방법에 따른 삼채의 이화학적 성분 및 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2016 .02
Allium속 식물추출물과 주요활성물질 Allyl Disulfide에 의한 잡초 방제 효과
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2018 .03
Antioxidant Activity of Hot Water Extracts from Allium cepa L. (Onion) Skins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of onion (Allium cepa L.) peels extracts by extraction methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Antioxidant Activity in Allium ampeloprasum via Ultrasonic-assisted extraction under various conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
증포 삼채뿌리 메탄올추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2016 .12
저장기간에 따른 부추속(Allium sp.) 종자의 발아특성 연구
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Efficacy Assessment of Allium cepa Extract in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Antibacterial Effects According to the Species and Drying Method of Allium Genus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative and Sensory Properties of Allium hookeri Fermented by Leuconostoc mesenteroides in Pork Patties
Food science of animal resources
2019 .01
증포 처리한 삼채 뿌리의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .03
Screening of Allium Plants to Find down Mildew Resistant Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
A Study on the Development of Allium senescens Seasoning Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Effect of Yeomgyo (Allium Chinense) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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