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Allium속 식물의 항산화 활성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Determination of Betaine Content and Antioxidant Activities of Lycium chinense
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of Black Allium hookeri
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity of Hot Water Extracts from Allium cepa L. (Onion) Skins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Allium속 식물 물추출물의 항산화 활성과 Tyrosinase 및 Elastase 저해 효과
한국식품영양학회지
2015 .04
Quality characteristics and antioxidant activities of onion (Allium cepa L.) peels extracts by extraction methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Comparison of a Chemical Components and Their Antioxidant Effects in Lycium chinense and Schizandra chinensis depending on Processing Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant, antibacterial, and antiinflammatory effects of fermented milk made with Lycium chinense Mill extract, red ginseng extract, and rice powder
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
Efficacy Assessment of Allium cepa Extract in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Multivariate statistical analysis of the comparative antioxidant activity of the total phenolics and tannins in the water and ethanol extracts of dried goji berry (Lycium chinense) fruits
한국식품과학회지
2019 .06
Reference Transcriptome Analysis of Allium galanthum, a Disease Resistant Wild Allium resource
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
건조방법에 따른 삼채의 이화학적 성분 및 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2016 .02
Evaluation of Antioxidant Activity in Allium ampeloprasum via Ultrasonic-assisted extraction under various conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Antioxidant Activities on Allium ampeloprasum Germplasm
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Antioxidant and Antibacterial Effects According to the Species and Drying Method of Allium Genus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
낙지다리(Penthorum chinense Pursh) 종자 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2021 .06
Assessment of physicochemical and antioxidant characteristics in Allium hookeri by hot air and freeze dried methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
자생 부추속(Allium L.) 식물 3종의 차광 정도에 따른 생육 변화
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Biological Activities of Angelica gigas Extracts and Fermented Allium cepa Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Immune-enhancing Effects of the Hot Water Extract from Allium cepa L. Skins in RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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