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Effects of Cold Stress on Transcripts and Metabolites in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
Development of Functional Food Product for the Reduction of Body Fat Using Tartary Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Changes on Cold Response in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
The Effects of Ozone on Metabolites and Related Biosynthetic Genes in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Effects of Copper on Seed Germination and Seedling Growth of Buckwheat (Fagopyrum esculentum)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
일반 메밀과 쓴 메밀 제분 분획 별(milling fractions) 추출물의 산화방지 효과
한국식품과학회지
2018 .10
품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
Some aspects of flavonoid biosynthesis and accumulation in buckwheat plants
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Potential Applicability of the Buckwheat (Fagopyrum esculentum) to the Phytoremediation of Soils Contaminated with the Cadmium
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Changes of Antioxidant Activity as affected by cultivation period in Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertner) sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Karyotype Analysis of Twelve Lilium Cultivars by Fish Technique
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparative Karyotype Efficacy Among Lilium Hybrids by using FISH Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Inhibitory Effect of Fermented Tatary Buckwheat (Fagopyrum tataricum) on Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
루틴 강화 메밀소재의 기능성 원료 가능성
식품산업과 영양
2017 .12
Bioactivity of Korean Fagopyrum esculentum (Buckwheat) Pollen Grain Collected by Honey Bee, Apis mellifera
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Karyotype Analysis of Lilium Species Endemic to Korea by FISH Analysis using Ribosomal Genes
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Dual-color FISH Karyotype and rDNA Distribution Analyses on Four Cucurbitaceae Species
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Physicochemical and Bioactive Properties of Buckwheat Influenced by Germination Process for the Preparation of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison in Antioxidant Activity of Tatary Buckwheat (Fagopyrum tataricum) Depends on Growth Period and Organ
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
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