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품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
일반 메밀과 쓴 메밀 제분 분획 별(milling fractions) 추출물의 산화방지 효과
한국식품과학회지
2018 .10
Effects of Cold Stress on Transcripts and Metabolites in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Some aspects of flavonoid biosynthesis and accumulation in buckwheat plants
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Development of Functional Food Product for the Reduction of Body Fat Using Tartary Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Changes on Cold Response in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Physicochemical and Bioactive Properties of Buckwheat Influenced by Germination Process for the Preparation of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Quality Characteristics of Korean and Chinese Buckwheats by Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Copper on Seed Germination and Seedling Growth of Buckwheat (Fagopyrum esculentum)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
The Effects of Ozone on Metabolites and Related Biosynthetic Genes in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Diversity study of common buckwheat germplasm in the Republic of Korea using GBS
Plant Biotechnology Reports
2022 .12
루틴 강화 메밀소재의 기능성 원료 가능성
식품산업과 영양
2017 .12
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Potential Applicability of the Buckwheat (Fagopyrum esculentum) to the Phytoremediation of Soils Contaminated with the Cadmium
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
방사선 처리가 메밀 종자 수확에 미치는 영향
농업생명환경연구
2021 .01
Changes of Antioxidant Activity as affected by cultivation period in Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertner) sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Study on Chemical Components of the Jeju Buckwheat according to Germination Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
제2형 당뇨 동물모델에서 일반메밀과 쓴메밀의 항당뇨 효과 비교
한국식품과학회지
2022 .02
Inhibitory Effect of Fermented Tatary Buckwheat (Fagopyrum tataricum) on Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
FISH Karyotype Analysis of Fagopyrum tartaricum Gaerth (Tartary buckwheat) using Repetitive DNAs
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
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