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Lactobacillus crude enzyme을 활용한 빵의 노화 억제 및 저장기간 중 물성 개선 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Rheological Properties of Dough and Quality of Breads with Commercial Bread Improving Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Protease Addition and Heat-Moisture Treatment on Retrogradation Properties of Starch-Protein Mixture and Its Application to Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Study on Textural Properties of Commercial Meat Analog Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Reducing Retrogradation of a Korean Rice Cakes by Adding Mulberry Leaf Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
효소와 유산균으로 전처리한 밀싹분말을 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
쌀가루를 이용한 쌀식빵 영양성분분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genotoxicological Safety Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
동결건조 갈색거저리 분말 첨가 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
사과전립분 사워종을 첨가한 Sourdough Bread 품질 특성
한국식품영양과학회지
2018 .04
Influence of Whole Wheat Flour Substitution and Sugar Replacement with Natural Sweetener on Nutritional Composition and Glycaemic Properties of Multigrain Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .12
Effect of size on the Sensory and Textural properties of Jeju winter radish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Rheological Properties of Bread Containing Daebong Persimmon Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Gluten on the Physicochemical and Textural Properties of Pork Model Sausages Induced by Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Pan Bread with Apple Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Dextrin-Poly(acrylic acid) Copolymer as an Additive for Surface Sizing with Oxidized Starch : Effect on Viscosity and Retrogradation
펄프·종이기술
2017 .04
흑미가루를 첨가하여 제조한 식빵의 일반성분 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
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