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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
APPLICATION OF MICROBIAL FERMENTATION IN SEAWEED PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Improvement of Calcium Deposit by Calcium-Collagen-PGA Complex in Human Bone Marrow Mesenchymal Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Basic research for improving the production of blood cockle : Work efficiency and defects in the processing methods
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Development of algorithm for automatic sorting system using velocity from conditions of blood cockle
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
The Effects of Calcium Nutrition on the Activities of Lactate Dehydrogenase, Alcohol Dehydrogenase and Other Enzymes in Melon (Cucumis melo L.) Seedlings Subjected to Flooding
한국토양비료학회지
2016 .02
Effect of Calcium Lactate on Physico-Chemical Characteristics of Shank Bone Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
산란계 사료 내 칼슘공급원 별 용해율 비교
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Egg Shell and Oyster Shell Powder as Alternatives for Synthetic Phosphate: Effects on the Quality of Cooked Ground Pork Products
한국축산식품학회지
2017 .01
Fermentation Characteristics of Low-Sodium Kimchi Containing Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Flexible Calcium Carbonate-고충전지의 칼렌더링 효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고충전지 제조를 위한 하이브리드 탄산칼슘 충전제의 개발 (I) : 하이브리드 탄산칼슘의 제조 및 이용
펄프·종이기술
2015 .08
The effect of pre-fermentation periods on preventing pressure build-up/volume expansion of Kimchi packages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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