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The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
조릿대 추출물을 첨가한 식혜의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Preliminary Data on the Ratio of D(–)-Lactate and L(+)-Lactate Levels in Various Lactic Acid Bacteria as Evaluated using an Enzymatic Method
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
바지락(Ruditapes philippinarum) 패각 소성분말로 제조한 젖산칼슘의 특성
한국수산과학회지
2016 .08
The Effects of Calcium Nutrition on the Activities of Lactate Dehydrogenase, Alcohol Dehydrogenase and Other Enzymes in Melon (Cucumis melo L.) Seedlings Subjected to Flooding
한국토양비료학회지
2016 .02
Improvement of Calcium Deposit by Calcium-Collagen-PGA Complex in Human Bone Marrow Mesenchymal Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Effect Sasa borealis on improvement of andropause symptoms in vitro and in vivo model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Calcium Lactate Dipping on Quality Change of Sterilized Seasoned Chives by Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Seaweed Calcium and Cockle Shell Calcium Addition on the Quality of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Calcium Lactate and Vitamin C on the Change of Physiochemical and Antioxidative Properties of Gamma-Irradiated Seasoned Water Dropwort
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Functional Characteristics of Kombucha Fermented with Lactic Acid Bacteria, Yeast, and Acetic Acid Bacteria Derived from Korea Traditional Foods
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
개조개(Saxidomus purpuratus) 패각분말로부터 젖산칼슘의 제조 및 특성
한국수산과학회지
2016 .06
Application of colorimetric method for qualitative analysis of lactate in the food additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
알긴산의 첨가 농도에 따른 어육 수리미 3D 프린팅용 혼합물의 젖산칼슘에 의한 응고 특성
한국식품영양과학회지
2024 .07
고충전지 제조를 위한 하이브리드 탄산칼슘 충전제의 개발 (I) : 하이브리드 탄산칼슘의 제조 및 이용
펄프·종이기술
2015 .08
Flexible Calcium Carbonate-고충전지의 칼렌더링 효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
붕소함유 염수와 간수로부터 고순도 calcium borate를 합성하는 반응에 황산이 미치는 영향
한국항해항만학회지
2015 .01
고충전지 제조를 위한 하이브리드 탄산칼슘 충전제의 개발 (III) : 후처리 하이브리드 탄산칼슘
펄프·종이기술
2016 .12
Egg Shell and Oyster Shell Powder as Alternatives for Synthetic Phosphate: Effects on the Quality of Cooked Ground Pork Products
한국축산식품학회지
2017 .01
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