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생물전환된 참깨 발효물의 Lignan 화합물의 분석법 검증
한국식품영양과학회지
2017 .05
Study on characteristics of sesame wilt in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Identification and pathogenicity of different strains of Fusarium oxysporum collected from sesame in South Korea for screening of wilt disease among the sesame germplasm
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of the Quality Characteristics of Salt treated Sesame Using Random forest Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fermented Sesame Extracts Inhibits TNF-αand IFN-γ Induced Inflammatory Chemokine and Cytokine in HaCaT Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Methods for Determining the Adulteration of Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immune Enhancing Effect of Sesame Meal Extract According to Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
참깨의 볶음 조건이 참깨 착즙액의 이화학적 및 생화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .08
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development and validation of analytic method for determination of aflatoxins analysis in fermented food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of lignan contents in two sesame (Sesamum indicum L.) RIL populations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fast and Easy analytical method for determination of Ethylene oxide residue in Sesame Seeds by GC-MS/MS
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
New Application of Microbes from Fermented Foods: Development of Cereal Based Fermented Material and Its Utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Various Soil Moisture Contents on Morphological Characteristics and Spatial Distribution of Sesame (Sesamum indicum L.) Roots
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
친환경인증 유지작물의 경영성과 - 참깨·들깨를 중심으로 -
한국유기농업학회지
2015 .01
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
The effect of improving the functional properties of physically modified sesame meal protein isolate via high-intensity sonication
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Excessive soil wa1ter and high groundwater level effects on growths and yields of sesame (Sesamum indicum L.)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Development of Aging-Friendly Nutritional Formulae Containing Red Ginseng and Black Soybean Using Bioconversion Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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