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Assessment of total aflatoxin in selected crops using enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA): A sustainable monitoring and control of aflatoxin in both rural and urban areas in Nigeria
Food Science and Preservation
2025 .02
Dietary exposure assessment of mycotoxin (total aflatoxin, aflatoxin M1, ochratoxin A) contamination among Korean population based on recent Korean National Health and Nutrition Examination Survey 2010-2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
유통 식약공용농산물 중 비의도적 유해물질 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Method validation for quantitative analyzing aflatoxin productivity in Aspergillus sp. isolated from soybean paste
Food Science and Preservation
2023 .02
A Review of Fermented Foods with Beneficial Effects on Brain and Cognitive Function
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of Sterigmatocystin and Aflatoxins (B₁, B₂, G₁ and G₂) in Rice using UPLC-MS/MS after SPE Column Purification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory effects of three monoterpenes from ginger essential oil on growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus and their gene regulation in aflatoxin biosynthesis
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Analytical Method Validation for Determination of Glutamine in Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
표준레시피로 조리된 한국 국류 및 찌개류의 엽산과 비타민 B12 분석 검증
한국식품영양과학회지
2019 .11
Development of Metadata standard and models produced from fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
LC-MS/MS를 이용한 돼지고기 중 총아플라톡신 및 오크라톡신 A 동시분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Quality Analysis of Soybean Meju Using Aspergillus oryzae Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발효식품의 마이크로바이옴 분석 기술
식품과학과 산업
2017 .03
Method validation of analytical method for determination of ethoxyquin in various food matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
동북아 발효문화의 기원에 관한 고찰
식품과학과 산업
2020 .06
Food irradiation technology: Prospects and future applications
Food Science and Preservation
2022 .12
Method Validation of Analytical Method for Determination of Thiabendazole in Various Food Matrix
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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