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Postprandial Glucose, Insulin, and Glucagon-Like Peptide-1 Responses in Healthy Adults after Consumption of Chocolate-Products
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
유화제 식품적용 원리 및 식품 유화제 시장 동향
식품과학과 산업
2018 .06
Exploring the Role of Emulsifiers in Enhancing High- Moisture Meat Analog Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physical and Chemical Properties of 70% Cocoa Dark Chocolate Mixed with Freeze-Dried Arazá (Eugenia stipitata) Pulp
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
Aeration 공정 처리가 홍삼분말 추출물의 프로사포게닌의 함량 변화와 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2019 .12
Unveiling the Impact of Emulsifiers on Physical Characteristics of Meat Analogue Produced by High-Moisture Extrusion Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
EFFECT OF AERATION INTENSITY ON CONCENTRATION OF INORGANIC NITROGEN COMPOUNDS IN BFT CULTURE TANKS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Intake of Food Additives by Country: Focusing on Coloring Agents, Emulsifier and Nutrient Fortification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
POND AERATION AND AERATORS : A SECOND THOUGHT
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Lactobacillus plantarum CK10을 이용한 초콜릿 발효 산물의 항산화 활성 및 성분 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
High content curcumin extraction from Turmeric using emulsifiers and ultrasonication
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of 3D Printable Chocolate Ink Containing High Unsaturated Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Validation of the flavor pairing theory using cauliflower and chocolate model system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Chemical Properties, Photostability, and Antioxidant Activity of Turmeric Oleoresin in Aqueous Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Non-Newtonian Characteristics of Chocolate as Influenced by Cacao Contents and Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of exogenous emulsifier supplementation on growth performance, energy digestibility, and meat quality in broilers
한국축산학회지
2020 .01
Survival of Campylobacter jejuni in environments of acidic and aeration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Saccharina japonica added functional homemade chocolate on radical scavenging activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in functional properties of defatted sesame meal protein by papain treatment and application as a natural emulsifier
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Glutamic Acid and Monosodium Glutamate on Oxidative Stability of Riboflavin Photosensitized Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양학회지
2024 .02
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