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테프(Eragrostis tef) 분말을 첨가하여 제조한 글루텐프리 면의 품질 특성과 검의 상관관계
한국식품영양학회지
2017 .10
Teff (Eragrostis tef) 분말을 첨가한 Gluten-free 쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2017 .06
Effects of Eragrostis tef L Extract on Growth, Invasion, Migration, and Adhesion of H1299 Human Lung Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Ethanol Extract of Eragrostis tef L. Inhibits Growth, Invasion, Migration, and Adhesion of HCT116 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
An Overview of Teff (Eragrostis teff Zuccagni) Trotter) as a Potential Summer Forage Crop in Temperate Systems
한국초지조사료학회지
2019 .01
Gluten-Free 쌀빵의 제빵 특성에 대한 첨가 수분 온도 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Gluten-free 식품의 gluten 함량 측정을 위한 미량시험측정법 검정
Food Science and Preservation
2018 .04
Exploring alternatives to gluten to produce rolled noodles using rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of cultivar and harvest days after planting on dry matter yield and nutritive value of teff
한국축산학회지
2021 .01
Anti-Angiogenic Activities of Teff (Erageostis tef) in Human Umbilical Vein Endothelial Cells and Chicken Chorioallantoic Membrane Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Bread Made with Spring Sown Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
메밀전초와 다시마 혼합물을 함유하는 메밀식빵의 제조
산업식품공학
2024 .05
수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
한국식품영양과학회지
2015 .03
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Pan Breads Using Sourdough of Potato and Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Processing and Storage on the Linusorb Stability in Gluten-free Bread Fortified with Flaxseed Meal
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
가공쌀분말을 이용한 글루텐프리 쌀빵 제조 방법의 최적화
한국식품영양과학회지
2020 .08
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
젓갈로부터 분리된 글루텐 분해능을 가지는 Weissella confusa 균주와 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
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