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Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical, Textural and Sensory Characteristics of Legume Based Gluten-Free Muffin Enriched with Waxy Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Gluten-free 식품의 gluten 함량 측정을 위한 미량시험측정법 검정
Food Science and Preservation
2018 .04
Heat Treatment effects on In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Flour and its Food Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Interaction between egg white protein and starch and its regulatory mechanism on gluten-free food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of Rice Muffin Added with Edible Insect, Grylus bimaculatus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
A Study on the Quality Characteristics and Consumer Preferences of Vegan Rice Muffins Replaced Sugar with Jujube
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring alternatives to gluten to produce rolled noodles using rice flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Diversification of fermentation conditions to improve the quality of gluten-free sourdough
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Gluten-Free 쌀빵의 제빵 특성에 대한 첨가 수분 온도 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
젓갈로부터 분리된 글루텐 분해능을 가지는 Weissella confusa 균주와 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Effect of dietary gluten content on small intestinal inflammatory response of broiler chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Quality Characteristics of Muffins Added with Fucoidan Red Yeast (Monascus purpureus) Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Muffins Added with Forsythia fructus Seed Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of the addition of red ginseng marc powder on the quality and antioxidant activity of muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
블루베리 분말을 함유한 블루베리 머핀 개발 및 가스치환포장된 블루베리 머핀의 유통기한 결정
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics of Muffins Containing Tetragonia tetragonoides Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis the Status about Lactose and Gluten Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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