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식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Future of Bioplastics for Functionalized Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Present and Future of Food Packaging Technology and Industry Toward Net-Zero
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Case studies of sustainable packaging solutions for health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
나노포장의 개발 및 나노물질 이행에 따른 안전관리 현황
식품과학과 산업
2017 .06
Studies on Surface Treatment Methods using Antimicrobial Agents for Food Packaging Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Development in Food Packaging Technology (HMR Industry)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Applications of Electrospun Nanofibers in Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of the Value of Marine Biological Materials for Use as Health Functional Food and Cosmetic Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Functional Food Materials through Combining Chemical Screening and Targeted Food Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Heavy Metals Migrated and 1,3-Butadiene Residue From Acrylonitrile-Butadiene-Styrene resin (ABS) Food Packaging Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Functional Food Materials to Improve Respiratory Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in Postharvest Qualities of Chinese Chives as Affected by Packaging Materials and Storage Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
해충유입 방지를 위한 방충포장기법의 연구 동향 및 전망
식품과학과 산업
2017 .06
우주식품 현황과 미래 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Processed foods developed from a new broccoli variety grown in Jeju Island and effective packaging methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of Food Microstructure Produced with 3D Printer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Metabolites Profiles and Development of Health Functional Food Materials from Food Crop
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Development of Conversion Factors to Estimate the Intake Level of Food Raw Materials from Processed Food Consumption Level
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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