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Influence of Cooking Methods on Bioactive Compound Content and Antioxidant Activity of Brussels Sprouts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Antioxidant Activity of Red Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata f. rubra) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Transcriptome Analysis between Green Cabbage (Brassica oleracea var. capitata) and Savoy Cabbage (Brassica oleracea var. sabauda)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Antioxidant and Anti-inflammation Activities of Kale (Brassica oleracea L) extracted with Hot water and ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Monitoring Microbial Quality of Fresh Cabbages (Brassica oleracea var. capitata) and Red Cabbages (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physiological Activities of Hot-water Extracts Prepared from Broccoli (Brassica oleracea L.) and Broccoli Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Gene-based Molecular Markers for Leaf Color in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
bZIP Transcription Factors in Brassica rapa and Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Estimation of Individual Glucosinolates, Total Phenol, Total Flavonoid Contents and Morphological Characterization in Broccoli (Brassica oleracea var. italica) Sprout Grown under Different LEDs Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Antioxidant Activity of Lyophilized Red Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata f. rubra) Water Soluble Extracts Treated by Various Carbohydrase Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification of Glucosinolate-associated QTLs in Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
STAY-GREEN (SGR) Genes of Broccoli (Brassica oleracea var. italica)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effects of Brassica oleracea var. capitata L. & honey extract mixture on improvement of stomach health: A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Clinical Trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anatomy Analysis and Mapping QTLs of Resistance of Head Splitting in Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata L)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Isolation of a new glycosylated indole alkaloid from Brassica oleracea var. gongylodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Improved Understanding of the Genetic and Biochemical Basis of Black Rot Resistance in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Identification and Expression Analysis of Glucosinolate Biosynthetic Genes in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Brassica oleracea Extracts Prevent Hyperglycemia in Type 2 Diabetes Mellitus
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Effect of Kailan ( Brassica oleracea L.) Extract on the Ex- pression of Inflammatory Mediators
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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