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톳(Hizikia fusiformis)을 첨가한 흰찰쌀보리죽의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .06
ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITY OF FERMENTED Hizikia fusiformis EXTRACT IN LPS-STIMULATED RAW264.7 CELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Neuroprotective effect of Hizikia fusiformis extracts in both microglial and pheochromocytoma cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Inhibition of MMP-9 and MMP-2 Activities by solvent extracts from Hizikia fusiformis in human fibrosarcoma cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
톳(Hizikia fusiformis), 무화과(Ficus carica) 및 배(Pyrus pyrifolia)의 혼합 추출물을 이용한 생선커틀릿용 튀김옷의 기능성
한국수산과학회지
2017 .12
Effect of High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on the Shelf Life of Glutinous Barley Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
다시마(Saccharina japonica) 분말을 첨가한 죽의 품질특성 및 항산화 효과
한국수산과학회지
2017 .12
식용 해조류 톳(Hizikia fusiformis) 유래 항산화 활성분획물의 산화적 손상이 유도된 인간피부섬유아세포 보호 효과
한국수산과학회지
2019 .02
초고속 유전자 증폭법을 이용한 서양뒤영벌 의심병원체 Lysinibacillus fusiformis의 신속 검출법
Journal of Apiculture
2017 .09
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory Effect of Hizikia fusiformis Solvent-Partitioned Fractions on Invasion and MMP Activity of HT1080 Human Fibrosarcoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Mineral Contents of Cereals (Brown rice, Barley, Black rice and glutinous millet) according to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Effects of Mixing Ratio and Freezing Temperature on the Rehydration Characteristics of Freeze Dried Thin Rice Gruel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
찰벼 품종별 찰떡의 찰기 관련 전분 및 호화 특성
한국육종학회지
2015 .01
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics of Sikhye Made with Glutinous Rice Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Hizikia fusiforme Celluclast Extract in Bladder Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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