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Studies on Heavy Metal characteristics in different parts of Seaweed in Korea Coastal
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
DISTRIBUTION SURVEY OF ECONOMIC SEAWEED, Sargassum IN KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
해조류 군집지수에 기초한 해양국립공원의 생태학적 평가
한국수산과학회지
2016 .06
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Tyrosinase inhibition effects of Korean edible brown, green, and red seaweed extracts
Fisheries and Aquatic Sciences
2024 .07
Comparison of heavy metals and arsenic species in seaweeds collected from different regions in Korea: Potential health risk assessment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
DEVELOPMENT OF CULTIVATAED SEAWEED Gracilaria AND ITS CONTRIBUTION TO ENVIRONMENTAL IMPROVEMENTS IN CHINESE COASTAL WATERS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
In vitro Antioxidant Activities of Five Different Seaweeds from Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on Consumer Behavior Analysis for Developing Seaweed Snacks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
APPLICATION OF MICROBIAL FERMENTATION IN SEAWEED PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Efficient Pre-treatment Method for Making Seaweed Snacks
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Distribution of Ichthyoplankton in the West coastal waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Characterization of extract from seaweeds to utilize it as dietary fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Blue Carbon potential of seaweeds : capture and utilization
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Seaweed Solution and Carbon Zero Seaweed Town (CØST) with ANAMAM
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Comparison of components of total phytochemicals of Korean seaweed extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
해양방류수역에서 해조장 조성적지 선정 연구
수산해양교육연구
2015 .08
Measurement of total riboflavin contents in seaweed products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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