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한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Biochemical Characterization of Fermented Sorghum by Rhizopus oligosporus
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
The Effect of Fermented Buckwheat on Producing L-carnitine Enriched Oyster Mushroom
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Physicochemical Characterization of Fermented Maca (Lepidium meyenii) by Rhizopus oligosporus and its Bological Activities
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
KSBB Journal
2015 .02
Biochemical Characterization of Fermented Wild Ginseng (Panax ginseng CA Meyer) by Rhizopus oligosporus
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Coffee Fermentation Using Kombucha and Biochemical Characterization
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Characterization of Coffee Flavor Profiling through Controlled Symbiotic Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Overview of Coffee Waste and Utilization for Biomass Energy Production in Vietnam
에너지공학
2017 .03
Comparisons of Simultaneous Saccharification and Fermentation Using Fungi Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
[학생기자단 기사] 커피와 건축, 커피의 향으로 마감한 건축 공간
건축
2023 .01
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
커피 추출 폐기물 재활용 현황과 기술 동향 분석
한국폐기물자원순환학회지
2018 .01
The effect of coffee capsule packing color on customers’ perceived coffee flavor
대한인간공학회 학술대회논문집
2021 .06
Incomplete N-glycan Processing Leading to Different Consumption Profiles of Carbon, Nitrogen and Phosphorous in Oryza sativa Cultures
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
캡슐 커피 패키지 색깔이 커피 맛의 예측과 평가에 미치는 영향
대한인간공학회지
2022 .04
BIG DATA AND SOCIAL MEDIA COMPETITIVE ANALYSIS : A RESEARCH ON COFFEE FRANCHISE BRANDS
한국지능정보시스템학회 학술대회논문집
2015 .05
로봇 카페용 비전 기반 커피 품질 평가 도구
대한전자공학회 학술대회
2024 .06
3½coffee, Shanghai - SOME THOUGHTS SPATIAL DESIGN AND RESEARCH OFFICE
월간 데코 DECO
2024 .01
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