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Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
캡슐 커피 패키지 색깔이 커피 맛의 예측과 평가에 미치는 영향
대한인간공학회지
2022 .04
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
The effect of coffee capsule packing color on customers’ perceived coffee flavor
대한인간공학회 학술대회논문집
2021 .06
Adaptive Evolution for Efficient Production of D-Lactic Acid in Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Improvement of D-Lactic Acid Production and Tolerance in Saccharomyces cerevisiae by Evolutionary and Metabolic Engineering
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Korean Traditional Food
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
The Electronic Nose Reveals Starters Influence the Flavor Characteristics of Makgeolli
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Development of lactic acid-tolerant strains of Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Improved Production of Lactic acid in Saccharomyces Cerevisiae through Knockout of a Regulator Gene
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Improvement of Volatile Quality from Allomyrina dichotoma Larvae Using Yeast Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Effect of Coffee Residue Wastes on the Viability of Freeze-Dried Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
Are Fermented Foods Art or Technology?
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Exploration of Domestic Saccharomyces cerevisiae Strains for Grape Juice Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Metabolic engineering and adaptive evolution for efficient production of D-Lactic acid in Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Xylose 기질을 소모하는 재조합 Saccharomyces cerevisiae의 lactic acid 생산수율 향상을 위한 조건 탐색
KSBB Journal
2020 .06
Metabolic Engineering of Saccharomyces cerevisiae for Efficient Production of Pyruvate-Derived Chemicals
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Enzyme Promiscuity in Engineered Saccharomyces cerevisiae Assimilating Biomass-derived Sugars
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
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