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누룩으로부터 다양한 곰팡이의 선별과 전분 분해 활성을 이용한 동시당화발효
KSBB Journal
2021 .09
Identification and Verification of Starch Degradation Activities Using Fungal Strains Isolated from Various Nuruks
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Evaluation of Aspergillus Isolates from Korean Traditional Wheat-based Fermentation Starter Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
Exploration of Protease Activity of Rhizopus oryzae and Aspergillus oryzae Strains Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Efficient Ethanol Production from Starch through the Mixed Culture of Saccharomyces cerevisiae and Rhizopus oryzae WCS-1 with K+ Addition
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Strategy for unification of enzymatic saccharification and ethanol fermentation from algal biomass in yeast
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Bio-capsule Formation and Simultaneous Saccharification and Bioethanol Fermentation of Using It
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Isolation of Saccharomyces cerevisiae Strains from Nuruk with High Ethanol Productivity
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Synchronous Saccharification and Fermentation by Using the Monascus purpureus Bio-capsule
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
The Application of Thermotolerant Yeast Kluyveromyces marxianus as a Potential Industrial Workhorse for Biofuel Production
KSBB Journal
2015 .06
Saccharification and Ethanol Fermentation of The Whole Slurry of Rice Straw Pretreated with Maleic Acid
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Potent Thermotolerant Kluyveromyces marxianus Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Enhancement of Antioxidant Activity, Total Phenolic and Flavonoid Content of Saccharina japonica by Submerged Fermentation with Aspergillus oryzae
KSBB Journal
2015 .02
Optimisation of Biobutanol Production by Simultaneous Saccharification and Fermentation using Lignocellulosic Biomass
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Korean Traditional Food
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Microbial Succession of Culturable Bacteria in Nuruks Made with Different Water and Raw Materials
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Development of simultaneous saccharification and fermentation process for 2,3-butanediol production by Klebsiella oxytoca
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Bio-capsule for Synchronous Saccharification and Fermentation process
한국생물공학회 학술대회
2017 .10
에탄올 향상을 위한 탈아세틸화 백합나무 당화액의 발효저해물질 제거와 semi-동시당화발효
화학공학
2016 .01
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