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기온상승에 따른 배추 재배시기의 변동 예측
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
기온을 이용한 가을 무의 생산량 추정에 관한 연구
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Analysis of radish supply and demand impact due to climate change policy implementation: Based on the SSP scenario
Korean Journal of Agricultural Science
2025 .03
최저기온의 평균기온에 대한 상대정밀도 분석
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
무 기계화를 위한 주산지 재배형태 파악 및 적정 기계정식거리
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Effect of Cultivation of Rotation Crops on Soil Physico-chemical Properties and Yield of Watermelon in Greenhouse
한국토양비료학회지
2021 .05
Genome editing interventions to combat rice blast disease
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
겨울철 일 기온 변동에 따른 복숭아 줄기의 최저온도 양상
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Development of Molecular Markers for Predicting Radish (Raphanus sativus) Flesh Color Based on Polymorphisms in the RsTT8 Gene
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
제주 월동무 크기 및 분자량에 따른 분획물의 감각 특성
한국식품영양과학회지
2021 .01
Regional Characteristics of Temperature and Growth of above Round Part of Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Theoretical analysis of power requirement of a four-row tractor-mounted radish collector
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
제주도산 월동무 무즙블럭의 가공적성 연구
한국식품영양과학회지
2025 .03
황기 후작지 재배 약용작물의 수량 평가
한국약용작물학회지
2022 .04
Developing a decision support system for selecting new crops
Agribusiness and information management : AIM
2018 .01
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