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이용수
Abstract
서언
재료 및 방법
결과 및 고찰
초록
Literature Cited
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Approach on Rapid Analysis of Nitrate Concentration in Paprika Leaf for the Establishment of Nutritional Standard
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Estimation of Leaf Area of Paprika with Leaf Length, Leaf Width, and Node Number using Regression Model and Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
엽장, 엽폭, 엽병장 및 SPAD 값을 이용한 온실 재배 어윈 망고의 엽면적, 엽생체중과 엽건물중 추정
시설원예·식물공장
2016 .09
Distribution of Inorganic MacroElement Concentrations in Petiole Sap of Winter Cropping Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
한지형마늘의 엽 제거가 수량 및 생육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2015 .01
끈끈이주걱의 엽배양에 의한 기내 급속대량번식
화훼연구
2019 .01
Estimation of Leaf Area through Multiple Regression Analysis based Leaf Length and Width on the Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effect of Total Leaf Numbers on the Growth and Fruit Quality in Muskmelon Plants Showing Leaf Yellowing Symptoms
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 화장품 소재 특성
한국식품영양과학회지
2018 .03
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Prunus Persica
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Strong Correlation between Leaf Temperature and Heat-induced Leaf Injury in Seedlings of Different Tomato Lines
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
엽장, 엽폭, 엽신장을 이용한 토마토의 엽면적 추정
생물환경조절학회지
2022 .10
한국잔디 ‘한라그린 10’ 품종의 개발
한국육종학회지
2021 .12
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Pyrus Pyrifolia
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Air Temperature on Leaf Area Accumulation of Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
고추냉이 잎, 엽병 추출물의 이화학적 특성과 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2017 .03
벤로형 온실에서 파프리카 재배기간 동안 식물체 엽의 주변 환경 및 증산 요소의 수직적 분포 변화
생물환경조절학회지
2024 .10
Genome-wide Association Study for Leaf Morphological Traits in Pear (Pyrus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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