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BSA 또는 Fatty Acid Free BSA 첨가가 닭 희석 정자와 동결 정자의 생존성에 미치는 영향
한국가금학회지
2017 .03
기고 - 가금 정액의 활용방법과 동결 정액의 적용방법
월간양계
2015 .01
닭 동결정액 융해방법이 정자 운동성에 미치는 영향
한국가금학회지
2018 .12
Fruit Quality and Chemical Contents of Hybrid Boysenberry (Rubus ursinus) Lines Developed by Hybridization and Gamma Irradiation
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Physiological importance and possible applications of β-substituted alanine synthase in plants
Applied Biological Chemistry
2016 .01
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
추출기법에 따른 흰점박이 꽃무지 유충의 유리아미노산 및 지방산 특성
산업식품공학
2021 .11
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
Analysis of Fatty Acids in Liver and Heart of Chicken By-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
다양한 페놀성 물질과 Folin-Ciocalteu 시약과의 반응성에 미치는 단백질의 영향
한국식품과학회지
2015 .06
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