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한국축산식품학회지
2016 .01
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Study on the fatty acid profile of phospholipid and neutral lipid in Hanwoo beef and their relationship to genetic variation
한국축산학회지
2019 .01
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Fatty Acid Composition and Phospholipid Content of Drone Pupae ( Apis mellifera L.) Using Different Pre-treatment Methods
Journal of Apiculture
2024 .11
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2016 .01
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
방사무늬김(Pyropia yezoensis)의 가열조건 및 저장기간에 따른 영양소와 색소함량의 변화
한국수산과학회지
2018 .06
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Changes in the Total Lipid, Neutral Lipid, Phospholipid and Fatty Acid Composition of Phospholipid Fractions during Pastirma Processing, a Dry-Cured Meat Product
한국축산식품학회지
2017 .01
쏘팔메토(Saw Palmetto) 열매 추출물의 이화학적인 특성 연구
한국식품영양학회지
2023 .06
Effect of Dietary Lipid Sources on Body Fatty Acid Composition of Chinese Longsnout Catfish Leiocassis longirostris Günther
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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