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Physical, Textural and Sensory Characteristics of Legume Based Gluten-Free Muffin Enriched with Waxy Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of D-Allulose on Browning, Textural, Antioxidant Activities and Sensory Characteristics of Cookies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Gluten-free 식품의 gluten 함량 측정을 위한 미량시험측정법 검정
Food Science and Preservation
2018 .04
Effects of Gryllus bimaculatus powder on the quality characteristics of gluten-free chocolate cookies made using 3D Food Printer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Gluten on the Physicochemical and Textural Properties of Pork Model Sausages Induced by Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Rice Flours Prepared with Different Milling Methods on Quality of Sulgidduk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical and Sensory Characteristics of Gluten-Free Noodle Added with Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
땅콩호박 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 항산화 연구
농업생명환경연구
2020 .01
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enlightening the biotechnological approaches of legumes: present and past scenario to mitigate the biotic and abiotic stress
Plant Biotechnology Reports
2024 .09
Changes in free sugar contents of legumes during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of size on the Sensory and Textural properties of Jeju winter radish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Teff (Eragrostis tef) 분말을 첨가한 Gluten-free 쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2017 .06
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Tannins in Foods: Nutritional Implications and Processing Effects of Hydrothermal Techniques on Underutilized Hard-to-Cook Legume Seeds-A Review
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
두류가 첨가된 글루텐-프리 쌀쿠키의 품질 특성에 가공방법이 미치는 영향
한국식품과학회지
2018 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
젓갈로부터 분리된 글루텐 분해능을 가지는 Weissella confusa 균주와 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Rice bran cookie? Nice brain cookie! (브런키, brankie)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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