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Characteristics and storage stability of D-allulose solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
알룰로스 대체 비율에 따른 스펀지케이크의 품질특성
산업식품공학
2022 .08
알룰로스 대체 비율에 따른 다쿠아즈의 품질특성
산업식품공학
2023 .02
알룰로스를 첨가하여 제조한 머핀의 특성 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of Processing Methods of Legume Flours on Physical, Textural and Sensory Characteristic of Gluten-Free Cookies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
설탕 대체율에 따른 알룰로스 혼합물의 이화학적 특성
산업식품공학
2021 .01
땅콩호박 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 항산화 연구
농업생명환경연구
2020 .01
베이킹 시간에 따른 쿠키의 품질 특성, 아크릴아마이드 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .03
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
건자두 분말을 첨가한 쌀쿠키의 품질 특성과 항산화능
한국식품영양학회지
2022 .12
Effect of size on the Sensory and Textural properties of Jeju winter radish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comprehensive Omics Analysis Underlying Therapeutic Mechanisms of D-allulose for Obesity and T2 Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
민들레 분말을 이용한 쿠키의 품질과 항산화성
한국식품영양학회지
2021 .08
Physicochemical and Rheological Properties of Commercial Syrup Products Containing D-Allulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Assessing the potential of allulose as a sugar substitute for sickle cell disease patients through pathway analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
D-Allulose as a Sugar Substitute Suppresses Body Fat Deposition in Obese and Normal Weight Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Food Applications of Allulose and Nondigestible Maltodextrins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Rice bran cookie? Nice brain cookie! (브런키, brankie)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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