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한국축산식품학회지
2015 .01
능이버섯과 미강 혼합 추출물의 β-Glucan 함량 및 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Effects of extrusion of rice bran on performance and phosphorous bioavailability in broiler chickens
한국축산학회지
2015 .01
Development and characteristics of layered energy bar with pre-treated rice bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Anthocyanin Extraction using Organic Acid from Black Rice Bran by using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Rice Cookies Using Rice Bran Oil and Commercial Egg Substitutes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-inflammatory Effects of Domestic Rice Bran Oil in RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
논에서 솔잎과 쌀겨의 혼합처리가 잡초방제 및 벼 수량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .06
Protective Effects of Fermented Agricultural by-Products (Rice Bran, Soybean Cake, Sesame Cake, Black Rice Bran) Extracts on Ultraviolet B-Induced Hairless Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Method Development and Validation for γ-Oryzanol in the Standardization of Rice Bran Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Phytochemical Contents and Cytoprotective Effects of Different Rice Bran Extracts from Indica and Japonica Rice Cultivars
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Effect of rice bran extract on melanogenesis-related gene expression on B16F0 melanoma cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of dietary supplementation with rice bran extracts on the laying performance and egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
반응표면분석에 의한 능이버섯 추출물의 추출조건 최적화
한국식품영양과학회지
2015 .03
Inhibitory Effect of Bioprocessed Rice Bran Extract on Salmonella Infection
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쌀의 품종에 따른 미강 추출물의 이화학적 품질특성 및 항산화 활성모니터링
Food Science and Preservation
2018 .10
국내산 및 수입산 송이버섯과 능이버섯의 일반성분 및 아미노산 함량 비교
한국버섯학회지
2018 .01
Rice bran fermentation by lactic acid bacteria to enhance antioxidant activities and increase the ferulic acid, ρ-coumaric acid, and γ-oryzanol content
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
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