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Effect of Extraction and Fermentation on Antioxidant Activities of Hemerocallis fulva L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Functional Properties of Ethanol Extract from Hemerocallis fulva L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparative Analyses of the Volatile Organic Compounds of Hemerocallis fulva and Veratrum japonicum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antifungal activity of Streptomyces albidoflavus L131 against the leaf mold pathogen Passalora fulva involves membrane leakage and oxidative damage
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Seed Dormancy Type and Germination Characteristics in Four Hemerocallis Taxa Native to the Korean Peninsula
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Antioxidant, Anti-Diabetic and Anti-Diabetic Complication Effects of Methanol Extract and Its Soluble Solvent Fractions of Morus alba branches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-diabetic and Anti-diabetic Complications Effects of Components Isolated from Morus alba Branch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Prospects of Various Seaweeds on Hepatoprotective, Antioxidant, Anti-Alzheimer’s Disease and Anti-Diabetic Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-diabetic effects of blueberry extracts from different species on Streptozotocin induced type 2 diabetic mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
저관리 경량형 옥상녹화 식물의 내건성 평가
한국유기농업학회지
2016 .01
Antioxidant and Anti-diabetic Activity of Sumi Potato According to Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-diabetic effect of honokiol in type 2 diabetic db/db mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
포자 생존 검정법을 이용한 Passalora fulva와 Cladosporium cladosporioides에 대한 저항성 검정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Pydiflumetofen에 대한 토마토잎곰팡이병균 Passalora Fulva의 살균제 저항성 검정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Comparative analysis of antioxidant, anti-diabetic, and anti-inflammatory activities in hot water extracts of Stevia rebaudiana from various cultivation areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of different processing methods on the anti-diabetic activity of blended grains in streptozotocin-nicotinamide induced type 2 diabetic rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative Evaluation of Antioxidant, Anti-diabetic and Anti-diabetic Complication Effects of Artemisia capillaris Thunb, A. capillaris Herba and A. iwayomogi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Diabetic Effects of Blended Cereal Bar in Streptozotocin-Nicotinamide-Induced Type 2 Diabetic Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Prospects of Various Seaweeds with Hepatoprotective, Anti-Oxidant, Anti-Alzheimer's Disease, and Anti-Diabetic Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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