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Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
Transcriptome Analysis Revealed That Insect-resistant wild Potato S. berthaultii has Higher Expression of Genes Involved in Terpenoids and Flavonoids compared with insect-susceptible cultivated potato “Sumi”
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Insect-resistant Wild Potato S. berthaultii Accumulates More Terpenoids Important for Insect Resistance Compared with Insect-susceptible Cultivated Potato ‘Sumi’
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
우즈베키스탄 감자산업 및 국산 감자품종의 적응성 평가
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Prospects of Various Seaweeds on Hepatoprotective, Antioxidant, Anti-Alzheimer’s Disease and Anti-Diabetic Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant, Anti-Diabetic and Anti-Diabetic Complication Effects of Methanol Extract and Its Soluble Solvent Fractions of Morus alba branches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Anti-diabetic and Anti-diabetic Complications Effects of Components Isolated from Morus alba Branch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
백색 겹꽃 화형의 절화용 스탠다드 국화 ‘수미’ 육성
화훼연구
2015 .01
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Comparative analysis of antioxidant, anti-diabetic, and anti-inflammatory activities in hot water extracts of Stevia rebaudiana from various cultivation areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of different processing methods on the anti-diabetic activity of blended grains in streptozotocin-nicotinamide induced type 2 diabetic rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-diabetic effects of blueberry extracts from different species on Streptozotocin induced type 2 diabetic mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Components and Activities of Sweet Potato Tips with Different Varieties and Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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