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Antimicrobial Activity of Chinese Cabbage Crude Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of Red Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata f. rubra) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Zeolite Application on Growth and Yield of Chinese Cabbage and Chemical Properties of Soil Under Greenhouse Cultivation
한국토양비료학회지
2015 .06
Effects of Different Processing Methods on Physicochemical Properties of Juice Products from Chinese Cabbages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Effects of Fish-Meal Application on the Growth of Chinese Cabbages (Brassica Campestris L.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2019 .08
Effect of biochar application on growth of Chinese cabbage (Brassica chinensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Development of Stable Red Colored Anthocyanins Rich Chinese Cabbage (Brassica rapa) through Introgression of Genes from Red Cabbage (Brassica oleracea)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
A Comparative Study on the Quality Characteristic and Antioxidant Activity according to Oil Extraction Methods of Cabbage and Kohlrabi Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
직냉식 냉장고에서 조건별로 저장한 절임배추의 항산화 및 영양성분 분석
산업식품공학
2020 .01
Vitamin contents and antioxidant characteristics of red and gold kimchi cabbages (Brassica rapa. L. ssp. pekinensis)
Food Science and Preservation
2023 .04
엑셀프로그램을 이용한 배추 모형
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Residue Characteristics of Antimicrobials in Chinese Cabbage and Soil
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
Effect of Red Chinese Cabbage Powder on the Quality Characteristics and Oxidative Stability of Pork Tteokgalbi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 봄배추 재배지의 아산화질소 배출계수 개발에 관한 연구
한국농림기상학회지
2015 .01
Effect of Soil Water Management on the Performance of K-cabbage Model
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
바이오차의 pH에 따른 NH₃ 배출 및 배추 생육 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
pH 변화 및 균질화 처리에 따른 백삼 추출물의 물리화학적 특성 및 항산화활성
한국약용작물학회지
2022 .04
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