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Antioxidant and Antibacterial activity against P. gingivalis of Lycopus lucidus extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Synergitic Effect of Lycopus Lucidus Turcz and Mulberry Branch Extracts on preventing Metabolic Syndrome in High-Fat Diet-Fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
쉽싸리의 기내 마디배양 시 탄소급원의 종류와 농도가 식물체 재분화 및 증식에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Polyphenol and Flavonoid Compound Contents, and Antioxidant Activity of Dictamnus dasycarpus Turcz. Fruit Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
택란의 일반성분, 지방산 조성 및 세포독성 효과
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Phlomis umbrosa Turcz. Water Extracts on C2C12 Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Phlomis umbrosa Turcz. Water Extracts on Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Variation of Antioxidant Activity, Contents of Polyphenol and Flavonoid in Carrot Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Flavonoid Contents and Antioxidant Effect of Extracts from Leaves of Stachys sieboldii Miq
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Total Flavonoid Content and Antioxidant, Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effect of Phlomis umbrosa Turcz Roots on H₂O₂-Induced Cytotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effect of Schisandra chinensis (Turcz.) Baillon Leaf Extract on Anti-Wrinkle in Skin: a Randomized Controlled Clinical Trial and in vitro Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
가금 생산에서 천연 항산화제로서 식물성 Flavonoids의 적용
한국가금학회지
2022 .12
Protective Effects of Phlomis umbrosa Turcz. Root Ethanol Extract on Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy in C2C12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
잣송이 추출물의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2017 .01
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