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이용수
ABSTRACT
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
References
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Engineering Substrate Selectivity by Active-site Residues in Ferulic Acid Decarboxylase of Enterobacter sp. Px 6-4 by Site-saturation Mutagenesis
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Feruloyl Esterase (LaFae) From Lactobacillus acidophilus: Structural Insights and Functional Characterization for Application in Ferulic Acid Production
극지연구소 초록집
2024 .07
Intramolecular [2+2] Photocycloaddition and Cycloreversion of Ferulic Acid Derivatives
Rapid communication in photoscience : RCP
2015 .01
단감 발효종을 이용한 전립분 Sourdough 식빵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2018 .01
브로콜리 분말을 첨가한 식빵의 품질 및 항산화 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
맥류 종자의 페룰산(ferulic acid) 함량과 붉은곰팡이 저항성
Research in Plant Disease(식물병연구)
2020 .12
Biotechnological Production of Flavor and Fragrance Synthons by Genetically Engineered Escherichia coli BL21 (DE3) co-expressing Ferulic Acid Decarboxylase and Trans-anethole Oxygenase
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Xylanase 첨가에 따른 수수의 제빵 적성 변화
한국식품조리과학회지
2015 .01
겨우살이 분말 첨가 식빵의 품질특성 및 항산화 활성
한국지역사회생활과학회지
2017 .02
오리나무 잎 추출물의 이화학적 성분 및 항산화 활성 연구
한국지역사회생활과학회지
2023 .11
고추장을 첨가한 식빵의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2016 .04
다양한 곡류의 Sourdough를 첨가한 식빵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
발아 카무트 분말을 첨가한 식빵의 품질 특성 및 항산화 작용
동아시아식생활학회지
2020 .10
에탄올 생산 향상을 위한 발효저해물질 제거와 리그닌 유래 발효저해물질이 에탄올 발효에 미치는 영향
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2016 .01
신육성 다수확 밀 익산370호의 원맥과 밀가루의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Isolation of Lactic Acid Bacteria Showing Antioxidative and Probiotic Activities from Kimchi and Infant Feces
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
밀싹 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
발효액종이 빵의 품질에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2015 .02
Synergistic Antibacterial Effect and Antibacterial Action Mode of Chitosan-Ferulic Acid Conjugate against Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
Wheat Blast: A New Fungal Inhabitant to Bangladesh Threatening World Wheat Production
The Plant Pathology Journal
2017 .04
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