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Feasibility Study on Long-Term Continuous Ethanol Production from Cassava Supernatant by Immobilized Yeast Cells in Packed Bed Reactor
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
해조류 바이오매스를 이용한 바이오에탄올 생산기술
생명과학회지
2016 .08
Enhancement of Ethanol Production via Hyper Thermal Acid Hydrolysis and Co-Fermentation Using Waste Seaweed from Gwangalli Beach, Busan, Korea
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
Bioethanol Production from Seaweed Kappaphycus alvarezii by Simultaneous Saccharification and Fermentation
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
Bioethanol Production from Seaweed Undaria pinnatifida Using Various Yeasts by Separate Hydrolysis and Fermentation (SHF)
한국미생물·생명공학회지
2016 .12
홍조류(Eucheuma denticulatum)를 이용한 바이오에탄올 생산
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
고장초 추출 용매의 에탄올 함량에 따른 항산화, 항염증, 항알러지, 미백 활성 비교 분석
생명과학회지
2017 .09
Recent Progress in Strain Development of Zymomonas mobilis for Lignocellulosic Ethanol Production
생명과학회지
2019 .01
Ethanol Production from Glycerol Using Immobilized Pachysolen tannophilus During Microaerated Repeated-Batch Fermentor Culture
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Two-stage 산 처리에 의한 목질계 바이오매스로부터 푸르푸랄 생산과 회수
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2015 .01
CRISPR/CAS9을 이용하여 lipid elongation gene의 과발현을 통한 효모의 에탄올 발효능 개선
한국미생물·생명공학회지
2021 .01
Kinetic and Energetic Parameters of Carob Wastes Fermentation by Saccharomyces cerevisiae: Crabtree Effect, Ethanol Toxicity, and Invertase Repression
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Fungal Fermentation of Lignocellulosic Biomass for Itaconic and Fumaric Acid Production
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
목질계 바이오매스로부터 생산된 바이오에탄올 투과증발 과정에서 발생한 투과증발 잔류물의 항산화 활성
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2015 .01
Thermal Acid Hydrolysis Pretreatment, Enzymatic Saccharification and Ethanol Fermentation from Red Seaweed, Gracilaria verrucosa
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
에탄올 첨가가 김치 양념의 품질에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2015 .01
Ethanol Production from Various Sugars and Cellulosic Biomass by White Rot Fungus Lenzites betulinus
Mycobiology
2016 .01
Analysis of Removing of Pigments in Media of Fermentation Processes
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Mitophagy Improves Ethanol Tolerance in Yeast: Regulation by Mitochondrial Reactive Oxygen Species in Saccharomyces cerevisiae
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Effects of Adding Lactic Acid Bacteria on Fermentation Quality and In Vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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