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다양한 곡류의 Sourdough를 첨가한 식빵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
쌀가루 첨가량이 크래커의 품질에 미치는 영향
과학논집
2015 .02
중국밀을 포함한 수입밀과 한국밀의 품질 특성 비교
동아시아식생활학회지
2018 .08
Wheat Blast: A New Fungal Inhabitant to Bangladesh Threatening World Wheat Production
The Plant Pathology Journal
2017 .04
Overexpressing the wheat dihydroflavonol 4-reductase gene TaDFR increases anthocyanin accumulation in an Arabidopsis dfr mutant
Genes & Genomics
2016 .01
Wheat Blast in Bangladesh: The Current Situation and Future Impacts
The Plant Pathology Journal
2019 .02
2015~2017년 전라북도(군산, 전주, 익산) 도시대기 이산화질소(NO2) 및 오존(O3)의 농도분포
한국대기환경학회 학술대회논문집
2018 .10
밀싹 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
연잎 분말 첨가량에 따른 소맥분의 유변학적 특성
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2015 .04
The whole wheat effect and refined with E-selectin polymorphism on breast cancer
분석과학
2022 .08
Isolate Virulence and Cultivar Response in the Winter Wheat: Pyrenophora tritici-repentis (Tan Spot) Pathosystem in Oklahoma
The Plant Pathology Journal
2021 .08
Variability of Stem-Base Infestation and Coexistence of Fusarium spp. Causing Crown Rot of Winter Wheat in Serbia
The Plant Pathology Journal
2019 .12
굼벵이의 먹이 대체 공급원으로서 밀기울 혼합 부산물의 활용가능성 조사
한국환경과학회지
2025 .03
군산시 도시대기 측정망자료 (2017~2019년) 분석에 따른 지역 대기오염물질 특성 연구
한국대기환경학회지(국문)
2022 .06
단감 발효종을 이용한 전립분 Sourdough 식빵의 품질특성
한국식품조리과학회지
2018 .01
된장과 청국장 첨가가 강력분의 물성 변화에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2015 .06
열처리에 의한 쌀 막걸리와 밀 막걸리의 향기특성
동아시아식생활학회지
2018 .02
이눌린 첨가량에 따른 빵 반죽의 리올로지 특성
동아시아식생활학회지
2019 .06
Comparative Metagenomic Analysis of Wheat-based Nuruk
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Genomic location and expression analysis of expansin gene family reveals the evolutionary and functional significance in Triticum aestivum
Genes & Genomics
2016 .01
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