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Optimization of wild-rice with rice roasting conditions for production of functional tea containing antioxidant
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Enhancement in Antioxidant Content of Wild Rice Tea by Discovery of Optimum Roasting Temperature
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
스마트 Roasting Device 기술 개발
한국정보과학회 학술발표논문집
2015 .12
Sensory Evaluation and Consumer Acceptability of Roasted Wild-rice Tea with High Antioxidant Activity
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
Sensory Evaluation of Wild-rice Tea Samples Made from Its leaf or/and Grain
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
오크통 드럼 형상을 갖는 고효율 커피 로스터기 개발
한국기계기술학회지
2018 .01
Enhancement of antioxidative effect of Wild rice by biodegradation
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
차를 이용한 수돗물 간접 음용시 수돗물 중 미네랄 함량 변화 연구
대한환경공학회지
2015 .09
PID 제어를 이용한 커피 로스팅 프로파일 온도 추적 자동화 알고리즘
대한전자공학회 학술대회
2022 .06
반열풍식 커피 로스터기의 로스팅 과정 자동화 구현을 위한 실험적 연구
한국생산제조학회지
2015 .12
Research on service design model of tea industry:A case study of Guangxi Tea Agriculture Project in China
대한인간공학회 학술대회논문집
2019 .05
Fermentation: The Key Step in the Processing of Black Tea
바이오시스템공학(구 한국농업기계학회지)
2016 .01
로스팅 커브 데이터 분석
한국정보과학회 학술발표논문집
2018 .12
Distribution Characteristics of Plant Resources by Organic Rice Production Type and Growth Analysis by Rice Cultivation Season
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
이미지 분석을 활용한 커피 로스팅 지원 시스템
한국정보과학회 학술발표논문집
2017 .12
Identification of Antioxidant Properties of Various Extracts from Mealworm, Tenebrio molitor, for Development of Functional Food
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
반응표면분석법을 이용한 미강으로부터 항산화 활성 및 생리활성물질의 초음파 추출조건 최적화
공업화학
2018 .01
Comparison of growth profiles for the production of acid-alpha glucosidase between wild type and gnt1 mutant transgenic rice cells
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
기계 학습 기반의 로스팅 정확성 판별 및 향상 기법
한국통신학회 학술대회논문집
2017 .06
Statistical Optimization of a chemically defined solid rice medium for the spore production of Aspergillus oryzae SKM 07
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
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