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수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
한국식품영양과학회지
2015 .03
Effects of Transglutaminase on Pasting and Rheological Properties of Different Wheat Cultivars Blended with Barley or Soy Flour
Food Science and Biotechnology
2008 .02
콩분말 첨가에 따른 타피오카의 무증자 알콜발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .04
흑미가루를 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2002 .04
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Formula Optimization for Rice Bread with Soy Flour Substitution
Food Science and Biotechnology
1994 .12
전립분 첨가 반죽의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
1996 .10
Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
Binding of Wood with Soy Flour Formulation
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
국산 밀가루의 반죽특성
Food Science and Preservation
1999 .06
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
밀기울 첨가 반죽의 물리적 특성
한국식품영양과학회지
1999 .01
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
식빵제조를 위한 국산 및 수입 밀가루의 적성에 대하 연구
Food Science and Preservation
2008 .12
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
한국형 찐빵 제조시 국내산 밀 품종의 적합성
한국식품영양과학회지
2001 .12
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