개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Air Classification of Barley Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .03
콩분말 첨가에 따른 타피오카의 무증자 알콜발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .04
Flour Characteristics and End-Use Quality of Korean Wheats with 1Dx2.2+1Dy12 Subunits in High Molecular Weight Glutenin
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
Functional Properties of β-Glucans from Hull-less Barley on Wheat Starch and Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .03
대두혼합식빵 제조시 대두첨가량에 따른 반죽과 식빵의 물성 변화
Food Science and Preservation
2002 .12
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
Binding of Wood with Soy Flour Formulation
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of Microbial Transglutminase on Physical and Textural Properties of Noodles Made with Korean Wheat Flour (Geurumil)
Food Science and Biotechnology
2003 .02
0