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탱자(Poncirus trifoliata)의 향기성분 분석에 관한 연구
한국식품과학회지
1989 .12
완숙된 탱자(Poncirus trifoliata Ripe Fruit)의 부위별 생리활성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2010 .10
Marker Assisted Selection for Nematode Resistance in Citrus Rootstock Breeding from Poncirus trifoliata
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
한국 재래유자 Citrus junos와 탱자 Poncirus trifoliata와의 교배과실의 미숙배주배양에 의한 접합자 잡종개체의 특성
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Characteristics of Hybrid Plants Obtained by Zygotic Embryogenesis from Immature Ovule Crossed Between Korean Native Citrus junos and Poncirus trifoliata
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .06
Radical Scavenging Activity of Poncirus trifoliata Extracts and Their Inhibitory Effect Against Hydrogen Peroxide Induced Cell Damage
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Antimicrobial Activity of Trifoliate Orange (Poncirus trifoliate) Seed Extracts on Gram-Negative Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
화산회토양에서 인산 시용 수준별 탱자 유묘의 공생균근 형성과 생육 및 무기양분 흡수
한국토양비료학회지
2003 .10
Arbuscular-Mycorrhizae Colonization and Mineral Nutrient Uptake of Poncirus trifoliata Seedling in Volcanic Ash Soil
한국토양비료학회지
2000 .08
Effects of Trifoloate Orange (Poncirus trifoliate) Extracts Addition Levels on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Soy Sauce Containing Onion Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
신미종(辛味種)고추의 추숙(追熟)에 관(關)한 생리화학적(生理化學的) 연구(硏究) -제4보(第4報) Amino acids.유기산(有機酸).당(糖)의 변화-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
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