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Effect of Germinated Brown Rice Concentrate on Free Amino Acid Levels and Antioxidant and Nitrite Scavenging Activity in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .06
발아현미 추출분말 첨가 배추김치의 발효 중 품질변화
한국식품과학회지
2006 .10
식물체 추출물의 항산화성 및 아질산염 소거작용
한국식품과학회지
2001 .10
발아현미 추출물 첨가 배추김치와 시판배추김치의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2006 .12
발아현미 농축액 첨가 김치의 숙성 중 품질변화
Food Science and Preservation
2005 .08
현미의 발아정도에 의한 항산화활성의 변화
한국식품영양과학회지
2006 .04
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전처리 조건이 현미 및 발아현미의 γ-aminobutyric acid 함량에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .10
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
발아현미의 건강 기능성 및 활용 식품
식품과학과 산업
2011 .03
목초액의 아질산염 소거 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2002 .09
발효옻 열수 추출의 항산화 및 아질산염소거능
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
유도인자 처리가 품종별 발아현미의 항산화 성분 및 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2020 .06
솔잎 및 녹차추출물의 항산화성 및 아질산염 소거작용
한국축산식품학회지
2002 .01
[P3-111] Quality Characteristics and Changes in GABA Content and Antioxidant Property of Noodle Prepared with Germinated Brown rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-81] Assessment of bioactive component-enriched extract of germinated specialty brown rice and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
발아현미분을 첨가한 국수의 제조특성
한국식품영양과학회지
2011 .07
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