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[P10-260] Chemical Compositions and Antioxidant Activity of the Colored Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
남부 평야지에서 생산된 유색미 품종별 항산화 성분 및 활성 비교
한국식품영양과학회지
2016 .08
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
항산화 활성 평가
Safe Food
2008 .01
Variation in Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Chemical Compositions and Antioxidant Activities of Leaves and Stalks from Different Sweet Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
배 신육성 품종의 생육시기별 과실내 항산화활성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
The Antioxidant Activity of Various Cultivars of Grape Skin Extract
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Investigation of Antioxidant Component and Antioxidant Activity in Rehmannia glutinosa Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
A Comparative Study on Antioxidant Activity and Chemical Composition of Cordyceps militaris
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
유색미의 품종별 화학성분의 조성
한국식품과학회지
1999 .04
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
배 신육성 품종의 과실 부위별 항산화활성
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
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