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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Antioxidant and Anti-inflammatory Activity of Ethanol Extract from Grape Cultivar Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 포도 품종의 주요 페놀계 화합물 함량 비교분석
Food Science and Preservation
2011 .06
[P8-207] Improvement of Antioxidant Activity of Grape Skin by Alcohol Fermentation by Yeast
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2008 .10
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Antioxidant Activities of Extracts from Skin of Triploid Hybrid grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Metabolic Phenotyping of Berries in Different Six Grape (Vitis vinifera) Cultivars
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-allergic Effects of Bread Containing Grape-skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Variation in Antioxidant Compounds and Antioxidant Activity of Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
포도씨 추출물의 항산화성
한국식품과학회지
2002 .06
The Analysis of Natural Polyphenolic Compounds in Different Grape Cultivar Groups
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Evaluation of Physicochemical Properties in Different Cultivar Grape Seed Waste
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Stimulating Effects of Far-infrared Ray Radiation on the Release of Antioxidative Phenolics in Grape Berries
Food Science and Biotechnology
2009 .04
포도의 품종 및 부위별 Resveratrol 함량의 차이
Food Science and Preservation
2009 .12
[P10-239] The Comparison of Antioxidant Activity of Lycium Chinese Extracts According to Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
포도 품종별 메탄올 추출물로부터 면역활성 분석
Food Science and Preservation
2007 .08
Fruit Characteristics of 3x Progenies Derived from Cross Between 4x and 2x Grape Cultivar
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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