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Analysis of Quality Characteristics of Regional Traditional and Commercial Soy Sauce (Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
숙성 기간에 따른 간장과 된장의 항당뇨 효과
Food Science and Preservation
2019 .06
Relationship of Antioxidant Activity and Physico-chemical Properties of Ganjang, Korean Traditional Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Influence of Fermentation Container on Compositional Changes of Ganjang, Korean Traditional Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Non-Saccharomyces Yeast Strains with Improved Flavors from Korean Fermented Sauce (Doenjang and Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
약선죽(藥膳粥)에 대한 인지도 및 메뉴 개발 방향 - 대전지역 성인 여성을 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2017 .01
약용식물의 기능성 성분 분석 및 다양한 생리활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
식용가능한 약용식물 추출물의 항균 특성
한국식품과학회지
2002 .08
Effects of Irradiation Temperature on the Sensory Quality Improvement of Gamma-irradiated Ganjang-gejang, Korean Traditional Marinated Raw Crab Portunus trituberculatus in Soybean Sauce
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Compositional Changes of Ganjang (Korean Soy Sauce) Fermented in Onggi (Korean earthenware) from Different Locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
A Daily Regiment of Ganjang Supplementation with Black Garlic Extract Alleviates Scopolamine-Induced Memory Deficiency
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Capacity of Makgeolli Lees Fermented by Bacillus subtilis from Ganjang (Korean Soy Sauce)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
약용식물 추출물에 대한 항미생물 활성 검색과 폴리페놀 함량
Food Science and Preservation
2004 .06
초산 세척과 키토산 첨가에 의한 간장게장의 미생물학적 품질 향상
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
[P10-68] Effect of Korean Medicinal Herb Water Extract as Functional Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Screening for Anti-Allergy Effects of Korean Medicinal Herbs
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Analysis of Anti-oxidant Activity of Medicinal Herb
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
약용식물 추출물에 대한 항산화성과 알코올 탈수소효소 저해성 연구
Food Science and Preservation
2004 .06
약초중의 아미노산 함량 조사
한국식품과학회지
1998 .02
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