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대두에서 분리한 피니톨의 혈당강하효과
식품과학과 산업
2003 .03
[특집 : 질병예방과 영양ㆍ의약식품] 대두에서 분리한 피니톨의 생리활성
식품산업과 영양
2004 .04
[P10-171] Soy pinitol does not after the mRNA expressions of adipogenesis-related factors in 3T3-L1 preadipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Determination of Total Chiro-inositol Content in Selected Natural Materials and Evaluation of the Antihyperglycemic Effect of Pinitol Isolated from Soybean and Carob
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Comparison of NaCl and D-Pinitol Content of Freeze-Dried Ice Plant, Natural and Purified Commercial Salts and their Radical Scavenging Activity
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
발아시 수침 및 염 스트레스에 따른 발아 검정콩의 품질특성
Food Science and Preservation
2014 .08
[P8-102] Anti-inflammation and Anti-cancer Activity of Tofu Fermented with Mushroom mycelia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Anti-oxidant and Anti-inflammation on Black ginseng processing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
자소엽 및 자소자의 염증조절 활성 비교
Food Science and Preservation
2010 .10
[P8-149] Anti-inflammatory and Anti-cancer Activities of Jeju Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang) with Broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
유기농 대두 추출물의 항염증 및 항알레르기 효과
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Anti-Oxidant, Anti-Diabetes, Anti-Microbial and Anti-Thrombosis Activities of Ginger Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammation and Anti-oxidation Effect of Gintonin in C2C12 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유기농 콩 추출물의 항염증 및 항알레르기 효과
한국유기농업학회지
2011 .01
Development of Lateral Flow Immuno Assay for the Rapid Detection of E. coli O157:H7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P9-30] Immuno-Suppressive Action of Sulfides of Garlic in ConA-Activated T Lymphocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P6-30] The Change of Anti-nutrient on Three-Step Fermented Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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